maandag, januari 18, 2021

Bestuurder spoorloos na ernstig ongeval met meerdere (zwaar) gewonden Afrikaweg Zoetermeer

Zoetermeer – Bij een ernstig ongeval zijn in de nacht van zondag op maandag zeker drie inzittenden van een personenauto gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Afrikaweg. De auto is vermoedelijk met hoge snelheid uit de bocht gevlogen en daardoor op de vangrail van het viaduct geklapt. De auto kwam vervolgens midden op het kruispunt tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder de brandweer gingen met spoed ter plaatse om de slachtoffers van medische zorg te voorzien. Ter plaatse bleek de bestuurder van het voertuig te zijn gevlucht. Zijn drie medepassagiers zijn door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Hiervoor moest het dak van de auto worden verwijderd.

Twee inzittenden van de auto waren zwaargewond. De slachtoffers zijn door een arts van het Mobiel Medisch Team behandeld. Daarna zijn zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde inzittende raakte wel gewond maar kon zonder spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Ook is er een zoekactie opgestart naar de bestuurder van het voertuig. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf en zal dan ook zwaar worden bestraft. Zeker omdat hij meerdere slachtoffers die medische hulp nodig hadden in het voertuig heeft achtergelaten. Een politiehelikopter heeft een overzichtfoto gemaakt van het incident.

Foto : Rick Juffermans (112zoetermeer.nl)

DSC00501 DSC00499

DSC00503 DSC00507 DSC00510

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg