Bestuurder spoorloos na ernstig ongeval met meerdere (zwaar) gewonden Afrikaweg Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Bij een ernstig ongeval zijn in de nacht van zondag op maandag zeker drie inzittenden van een personenauto gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Afrikaweg. De auto is vermoedelijk met hoge snelheid uit de bocht gevlogen en daardoor op de vangrail van het viaduct geklapt. De auto kwam vervolgens midden op het kruispunt tot stilstand.

De hulpdiensten waaronder de brandweer gingen met spoed ter plaatse om de slachtoffers van medische zorg te voorzien. Ter plaatse bleek de bestuurder van het voertuig te zijn gevlucht. Zijn drie medepassagiers zijn door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Hiervoor moest het dak van de auto worden verwijderd.

- Advertisement -

Twee inzittenden van de auto waren zwaargewond. De slachtoffers zijn door een arts van het Mobiel Medisch Team behandeld. Daarna zijn zij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een derde inzittende raakte wel gewond maar kon zonder spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Ook is er een zoekactie opgestart naar de bestuurder van het voertuig. Het verlaten van een plaats ongeval is een misdrijf en zal dan ook zwaar worden bestraft. Zeker omdat hij meerdere slachtoffers die medische hulp nodig hadden in het voertuig heeft achtergelaten. Een politiehelikopter heeft een overzichtfoto gemaakt van het incident.

Foto : Rick Juffermans (112zoetermeer.nl)

DSC00501 DSC00499

DSC00503 DSC00507 DSC00510

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Aanhouding na melding steekpartij Brede Hilledijk Rotterdam

Rotterdam - Op de Brede Hilledijk is vanavond rond 19.45 uur een melding van een steekpartij geweest. De...

Kind bekneld tussen dakluik van dakterras Maashaven Noordzijde Rotterdam

Rotterdam - Op het dakterras van woningen aan de Maashaven Noordzijde is vanavond rond 17.33 uur een kind...