woensdag, januari 20, 2021

Twee gewonden na ernstig auto ongeluk Laan van Meerdervoort Den Haag

Bij een ernstig auto-ongeluk op de Laan van Meerdervoort in Den Haag zijn in de nacht van zondag op maandag meerdere personen zwaargewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist met zijn voertuig van de weg en knalde met de zijkant van het voertuig tegen een boom.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de slachtoffers uit het wrak te bevrijden. Volgens de nieuwswebsite Regio15 zouden twee personen in de auto hebben gezeten. De brandweer moest het dak van de auto knippen om de slachtoffers eruit te kunnen halen.

Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om de ambulancedienst te ondersteunen met het stabiliseren van de slachtoffers. Een van de twee inzittende moest uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. De andere kon zonder spoed worden vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

https://twitter.com/regio15/status/584882169761378304/

 

Related Articles

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg