Ongeval tussen auto en scooter op de kruising Bredeweg met Julianalaan Haastrecht

dinsdag 7 april 2015 13:00

Vanochtend tegen 10:00 uur werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising Julianalaan met de Bredeweg in Haastrecht. Er bleken een auto en scooter met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De automobilist kwam vanuit de Jan van Arkelstraat en wilde rechtdoor de Bredeweg oversteken om de Julianlaan in te rijden. Op dat moment kwam van rechts een scooterrijder die door de automobilist te laat c.q. over het hoofd werd gezien waarna een aanrijding onvermijdelijk bleek.

De scooterrijder heeft een flinke smak gemaakt en is enige tijd in de ambulance behandeld waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de aanrijding.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Nadat het technisch onderzoek van de VOA klaar was werd de auto naar een garage gebracht en de scooter door de politie meegenomen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval Haastrecht (1)
Ongeval Haastrecht (2)
Ongeval Haastrecht (3)
Ongeval Haastrecht (4)
Ongeval Haastrecht (5)
Ongeval Haastrecht (6)
Ongeval Haastrecht (7)
Ongeval Haastrecht (8)
Ongeval Haastrecht (9)
Ongeval Haastrecht (10)
Ongeval Haastrecht (11)

 

0 reacties

Ongeval tussen auto en scooter op de kruising Bredeweg met Julianalaan Haastrecht
Schrijver:

 

 

Vanochtend tegen 10:00 uur werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval met letsel op de kruising Julianalaan met de Bredeweg in Haastrecht. Er bleken een auto en scooter met elkaar in botsing te zijn gekomen.

De automobilist kwam vanuit de Jan van Arkelstraat en wilde rechtdoor de Bredeweg oversteken om de Julianlaan in te rijden. Op dat moment kwam van rechts een scooterrijder die door de automobilist te laat c.q. over het hoofd werd gezien waarna een aanrijding onvermijdelijk bleek.

De scooterrijder heeft een flinke smak gemaakt en is enige tijd in de ambulance behandeld waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de aanrijding.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Nadat het technisch onderzoek van de VOA klaar was werd de auto naar een garage gebracht en de scooter door de politie meegenomen.

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

Ongeval Haastrecht (1)
Ongeval Haastrecht (2)
Ongeval Haastrecht (3)
Ongeval Haastrecht (4)
Ongeval Haastrecht (5)
Ongeval Haastrecht (6)
Ongeval Haastrecht (7)
Ongeval Haastrecht (8)
Ongeval Haastrecht (9)
Ongeval Haastrecht (10)
Ongeval Haastrecht (11)

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!