Woningovervaller Taandersstraat gepakt op A13 na achtervolging vanuit Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

De politie heeft woensdagmorgen een achtervolging op de A13 tussen de TU Delft en Berkel en Rodenrijs tot een einde gebracht. Een auto met daarin een vermoedelijke woningovervaller een 31-jarige man uit Amsterdam werd achtervolgt door de eenheid Rotterdam. De auto was herkend door een kentekenscanner waarna diverse eenheden de achtervolging in zetten.

Woensdagochtend werd om 08:50 uur melding gemaakt van een overval op een woning aan de Taandersstraat. De bewoner dacht met politieagenten te maken te hebben en liet de verdachten binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen werd elektronica buit gemaakt, waarna de verdachten op de vlucht sloegen. De zes in de woning aanwezige personen bleven ongedeerd.

Een agent in burger noteerde het kenteken van de vluchtauto en daarmee startte een zoekactie naar de verdachten. De vluchtauto met één van vermoedelijke daders achter het stuur werd op de A13, rijdend in de richting van Den Haag, herkend en ter hoogte van afslag Berken en Rodenrijs klemgereden. Het onderzoek naar de andere betrokkenen en de toedracht wordt voortgezet.

CCD10hIUIAAPfZ5
Geplaatst met toestemming van rechthebbende

 

Foto : Marco Schouten Twitter

CCDtnTKUkAAsvrv

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd