maandag, januari 25, 2021

Gewonde Zoetermeerse (21) blijkt bestuurder van ernstig ongeval Amerikaweg Zoetermeer

De politie heeft na een aantal dagen kunnen achterhalen wie de bestuurster van het ongeval is geweest dat plaats vond op maandag 6 april omstreek 3.30 uur op de Amerikaweg in Zoetermeer. Één van de zwaargewonden blijkt de auto te hebben bestuurd. De drie inzittenden raakten op de Amerikaweg van de weg en knalden op de vangrail. De brandweer moest hen uit de auto halen.

In het onderzoek naar de toedracht van het ongeval blijkt dat één van de inzittenden het voertuig heeft bestuurd. Er blijkt dus geen vierde inzittende in het voertuig te hebben gezeten. De politie heeft een 21-jarige Zoetermeerse aangehouden als verdachte.  De toestand van de drie gewonden is op dit moment stabiel en ze maken het naar omstandigheden goed.

Foto : Rick Juffermans

DSC00504 DSC00503 DSC00507 DSC00501

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg