Uitslaande brand in garage Lekdijk Tienhoven

Date:

Deel bericht:

In een garagebedrijf aan de Lekdijk in Tienhoven is woensdag tegen het einde van de morgen een felle brand uitgebroken. De brandweer kreeg de eerste melding omstreeks vijf voor twaalf binnen. Ter plaatse bleek er al sprake van een felle brand.

Volgens de veiligheidsregio gaat het om een uitslaande brand, waar behoorlijk wat rook bij vrijkomt. De Lekdijk is beide richtingen afgesloten en het verkeer wordt geadviseerd om de dijk te vermijden. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse. Ook is er een groot watertransport opgeroepen om de eenheden van voldoende bluswater te voorzien.

- Advertisement -

Foto : Twitter @WillemNater

CCD74-2UgAEyol3

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd