Uitslaande brand op eilandje Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam

donderdag 9 april 2015 23:38

Een sloopwoning op het Eiland bij Hardinxveld-Giessendam is donderdagavond geheel uitgebrand. Bij de 112-meldkamer kwam rond 23:00uur een melding binnen dat er een schip in brand zou staan. Ter plaatse zag de brandweer dat het om een woning ging.

De brandende woning was lastig te bereiken. Een boot van Rijkswaterstaat heeft de brandweer geholpen met het overbrengen van personeel en blusmateriaal. Even later kwam ook een blusboot uit Gorinchem ter plaatse.

Na ongeveer een uur was de sloopwoning geheel uitgebrand. De brandweer heeft de restanten afgeblust. Het geraamte wat nog overeind stond is door de brandweer gesloopt om instortingsgevaar weg te nemen.

Foto’s: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand op eilandje Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam
Schrijver:

 

 

Een sloopwoning op het Eiland bij Hardinxveld-Giessendam is donderdagavond geheel uitgebrand. Bij de 112-meldkamer kwam rond 23:00uur een melding binnen dat er een schip in brand zou staan. Ter plaatse zag de brandweer dat het om een woning ging.

De brandende woning was lastig te bereiken. Een boot van Rijkswaterstaat heeft de brandweer geholpen met het overbrengen van personeel en blusmateriaal. Even later kwam ook een blusboot uit Gorinchem ter plaatse.

Na ongeveer een uur was de sloopwoning geheel uitgebrand. De brandweer heeft de restanten afgeblust. Het geraamte wat nog overeind stond is door de brandweer gesloopt om instortingsgevaar weg te nemen.

Foto’s: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

image

image

image

image

image

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!