Vrouw rijdt lantaarnpalen uit de grond na wat wijntjes Albrandwaardsedijk Poortugaal
via

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Een vrouw heeft op de Albrandwaardsedijk in Poortugaal een paar lantaarnpalen uit de grond gereden. De vrouw had een paar wijntjes gedronken en een rechte lijn rijden ging blijkbaar niet meer lukken. Ze miste net een paar fietser, reed twee lantaarnpalen uit de grond en kwam tot een hek tot stilstand.

Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt, en de politie liet de vrouw na het incident even blazen. Toen bleek dat de vrouw teveel had gedronken is ze aangehouden en naar het bureau gebracht voor een tweede ademanalyse. De resultaten hiervan zijn niet bekend.

https://twitter.com/POL_Faust/status/586243221300318208

 

Vrouw rijdt lantaarnpalen uit de grond na wat wijntjes Albrandwaardsedijk Poortugaal
Schrijver:

 

 

Een vrouw heeft op de Albrandwaardsedijk in Poortugaal een paar lantaarnpalen uit de grond gereden. De vrouw had een paar wijntjes gedronken en een rechte lijn rijden ging blijkbaar niet meer lukken. Ze miste net een paar fietser, reed twee lantaarnpalen uit de grond en kwam tot een hek tot stilstand.

Er bleek gelukkig niemand gewond te zijn geraakt, en de politie liet de vrouw na het incident even blazen. Toen bleek dat de vrouw teveel had gedronken is ze aangehouden en naar het bureau gebracht voor een tweede ademanalyse. De resultaten hiervan zijn niet bekend.

https://twitter.com/POL_Faust/status/586243221300318208

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...