Grote diefstal uit wapenwinkel The Gearshed Store na ramkraak Frankrijkstraat Kaatsheuvel

vrijdag 10 april 2015 10:15

Een nog onbekend aantal daders hebben afgeslopen nacht omstreeks vier uur een ramkraak gepleegd op wapenwinkel The Gearshed Store in de Frankrijkstraat in Kaatsheuvel. Met een vrachtwagen ramden ze de pui van de winkel en gingen er vervolgens vandoor met een flinke buit.

De winkel verkoopt onder meer vuurwapens, zoals geweren en pistolen. De daders zouden een flinke graai hebben gedaan uit de opgeslagen wapen. Wat er precies is verdwenen is nog niet bekend.

De politie startte na het incident direct een zoektocht met een achtervolging. Echter verloren ze de criminelen uit het oog. De vrachtwagen werd achtergelaten en in brand gestoken om de hun sporen te wissen. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote diefstal uit wapenwinkel The Gearshed Store na ramkraak Frankrijkstraat Kaatsheuvel
Schrijver:

 

 

Een nog onbekend aantal daders hebben afgeslopen nacht omstreeks vier uur een ramkraak gepleegd op wapenwinkel The Gearshed Store in de Frankrijkstraat in Kaatsheuvel. Met een vrachtwagen ramden ze de pui van de winkel en gingen er vervolgens vandoor met een flinke buit.

De winkel verkoopt onder meer vuurwapens, zoals geweren en pistolen. De daders zouden een flinke graai hebben gedaan uit de opgeslagen wapen. Wat er precies is verdwenen is nog niet bekend.

De politie startte na het incident direct een zoektocht met een achtervolging. Echter verloren ze de criminelen uit het oog. De vrachtwagen werd achtergelaten en in brand gestoken om de hun sporen te wissen. De daders zijn nog steeds voortvluchtig.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!