[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Date:

Share post:

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist.

Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey, een spijkerbroek en een bruine jas. Hij is samen met Sterre Krijnen vermist en maakt mogelijk gebruik van een zwarte opoefiets met een blauw zadel.

- Advertisement -

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Gegevens
Naam: Chieu Nguyen
Geboortedatum: 05-07-1998
Huidige leeftijd: 16
Lengte: 165 cm
Oogkleur: Groen
Geslacht: Man

Update:
De vermiste Chieu Nguyen en Sterre Krijnen zijn weer terecht. Dit heeft de vader van Chieu Nguyen laten weten aan de regionale krant. De politie en ouders bedanken iedereen voor het mee zoeken en delen van de opsporingsberichten.

- Advertisement -

Gerelateerd