dinsdag, januari 26, 2021

Zes gewonden door uitslaande brand in keuken van woning Rodenbachstraat Den Haag

Door een brand in de keuken van de een portiekwoning in de Rodenbachtstraat in Den Haag zijn vrijdagmorgen zes mensen gewond geraakt. Omstreeks zes uur ontstond de brand in de keuken. De brand was bij aankomst van de brandweer al uitslaand en ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De bewoners van het portiek hadden hun woningen inmiddels al zelf verlaten.

Drie bewoners waren dusdanig gewond dat zij direct naar het ziekenhuis zijn vervoerd, na controle van het ambulancepersoneel bleek dat er nog drie bewoners gewond waren geraakt, ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. In totaal waren er vijf ambulances ter plaatse gekomen. Alle slachtoffers hebben mogelijk last van rookinhalatie. Of zij nog andere verwondingen hebben is niet bekend.

De brandweer had het vuur binnen een uur geblust. De woning is grotendeels verwoest door de brand. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Omliggende woningen hebben last van water- en rookschade.

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg