Zes gewonden door uitslaande brand in keuken van woning Rodenbachstraat Den Haag
via

 

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...

Door een brand in de keuken van de een portiekwoning in de Rodenbachtstraat in Den Haag zijn vrijdagmorgen zes mensen gewond geraakt. Omstreeks zes uur ontstond de brand in de keuken. De brand was bij aankomst van de brandweer al uitslaand en ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De bewoners van het portiek hadden hun woningen inmiddels al zelf verlaten.

Drie bewoners waren dusdanig gewond dat zij direct naar het ziekenhuis zijn vervoerd, na controle van het ambulancepersoneel bleek dat er nog drie bewoners gewond waren geraakt, ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. In totaal waren er vijf ambulances ter plaatse gekomen. Alle slachtoffers hebben mogelijk last van rookinhalatie. Of zij nog andere verwondingen hebben is niet bekend.

De brandweer had het vuur binnen een uur geblust. De woning is grotendeels verwoest door de brand. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Omliggende woningen hebben last van water- en rookschade.

 

Zes gewonden door uitslaande brand in keuken van woning Rodenbachstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Door een brand in de keuken van de een portiekwoning in de Rodenbachtstraat in Den Haag zijn vrijdagmorgen zes mensen gewond geraakt. Omstreeks zes uur ontstond de brand in de keuken. De brand was bij aankomst van de brandweer al uitslaand en ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. De bewoners van het portiek hadden hun woningen inmiddels al zelf verlaten.

Drie bewoners waren dusdanig gewond dat zij direct naar het ziekenhuis zijn vervoerd, na controle van het ambulancepersoneel bleek dat er nog drie bewoners gewond waren geraakt, ook zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. In totaal waren er vijf ambulances ter plaatse gekomen. Alle slachtoffers hebben mogelijk last van rookinhalatie. Of zij nog andere verwondingen hebben is niet bekend.

De brandweer had het vuur binnen een uur geblust. De woning is grotendeels verwoest door de brand. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. Omliggende woningen hebben last van water- en rookschade.

 

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Gaslek bij graafwerkzaamheden in Waddinxveen

Waddinxveen - Zaterdag 22 februari is rond 16.50 uur een gaslek ontstaan voor een woning aan De Vissershoeve. Het lek is vermoedelijk ontstaan bij graafwerkzaamheden in de voortuin. De brandweer heeft metingen verricht en het lek gedicht. De straat was tijdelijk...

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gewonde na steekpartij Raam Gouda

Gouda - Op het Raam in Gouda heeft  zaterdagmorgen 22 februari rond 8.30 uur in een woning een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer is daarbij dusdanig gewond geraakt dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. Er is één persoon aangehouden voor...