maandag, januari 18, 2021

Agenten gewond na aanhouding van 75 Duitsers voor massale vechtpartij in Centrum Renesse

In de nacht van zaterdag op zondag zijn zeker twee agenten gewond geraakt bij een massale vechtpartij in de Zeeuwse badplaats Renesse. In het centrum van de plaats ontstond een mishandeling, waarna de politie ter plaatse kwam. Die wilde de vechtersbaas aanhouden, maar een groep Duitsers konden dit niet waarderen. Zij keerden zich tegen de politie en gingen het gevecht aan.

Één agent raakte gewond aan onder andere zijn hoofd doordat hij met een bierfles werd geslagen. De ander is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie kreeg al snel hulp van de collega’s om de grote groep Duitsers aan te houden. Zij zijn vervolgens met een bus naar de gevangenis in Breda gebracht. Zij zitten daar voorlopig nog vast, de agenten zullen aangifte doen tegen degenen die hen hebben mishandeld.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien. In het bijzonder zijn ze op zoek naar videobeelden van de massale vechtpartij. Ook foto’s die gemaakt zijn kunnen worden opgestuurd. Heeft u meer info neem dan contact op met de Zeeuwse Politie via 0900-8844 anoniem kan dit via 0800-7000

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg