[Tekst-update] Overval op SRV wagen Bizetstraat Ridderkerk

0

Maandagmorgen is er aan de Bizetstraat in Ridderkerk een SRV man overvallen die daar geparkeerd stond. Diverse eenheden van de politie zijn ter plaatse gegaan en in de wijde omgeving gezocht. De overval is gebeurd door twee mannen in zwarte kleding met capuchon.

Weggereden was hierbij een grijze Opel Corsa. Met opvallend detail dat deze een rechter wieldop miste.

De politie heeft inmiddels drie verdachten aangehouden met betrekking deze overval.

Update : 

Twee mannen bedreigden de man met een vuurwapen, maar gingen er zonder buit vandoor. Dankzij oplettende getuigen was het kenteken van de auto van de mannen bekend. Vanuit meerdere eenheden is er gezocht naar de overvallers. De vluchtauto werd in Rotterdam-IJsselmonde gevonden, waarop de bestuurder en twee verdachten zijn aangehouden.

Het gaat om twee mannen van 15 en 17, en om een meisje van 18. Alle drie afkomstig uit Rotterdam-Zuid.

Foto : Gerard van der Bok

ccdzj-lw8aesicj