Fietser aangereden Burgemeester Aalberslaan Krimpen aan den IJssel

dinsdag 14 april 2015 17:40

De politie en ambulancedienst zijn dinsdagmiddag rond de 15:50 uur opgeroepen voor een aanrijding tussen een auto en fietser. Dit op de kruising Burgemeester Aalberslaan met de Meerkoetstraat. 

Omstanders hebben de gewonde fietser eerste hulp verleend waarna de politieagenten en ambulancepersoneel dit verder over namen en met een brancard de ambulance ingereden. Het slachtoffer is voor verdere controle overgebracht naar het havenziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de auto heeft in de politiebus een schadeformulier ingevuld.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0936 IMG_0938

 

0 reacties

Fietser aangereden Burgemeester Aalberslaan Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De politie en ambulancedienst zijn dinsdagmiddag rond de 15:50 uur opgeroepen voor een aanrijding tussen een auto en fietser. Dit op de kruising Burgemeester Aalberslaan met de Meerkoetstraat. 

Omstanders hebben de gewonde fietser eerste hulp verleend waarna de politieagenten en ambulancepersoneel dit verder over namen en met een brancard de ambulance ingereden. Het slachtoffer is voor verdere controle overgebracht naar het havenziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de auto heeft in de politiebus een schadeformulier ingevuld.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0936 IMG_0938

 

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Horeca en musea vanaf vandaag weer open

Het is 1 juni en dat betekent dat diverse maatregelen vanwege COVID-19 zijn versoepeld. Zo zijn sinds vandaag bijvoorbeeld de terrassen weer open en kunnen mensen weer een bezoekje brengen aan het museum. Om 12:00 uur mocht het dan eindelijk weer. De terrassen gingen...

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Gewonde en arrestatie bij steekpartij Putstraat Sittard

Sittard - Maandagmiddag 1 juni rond 13.25 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Putstraat in Sittard. Bij het steekincident raakte één persoon zwaargewond en is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft inmiddels één verdachte aangehouden...

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Vrachtwagentrailer uitgebrand in Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - Maandag 1 juni is rond 3:30 uur een vrachtwagentrailer uitgebrand. De brand woedde op een bedrijventerrein aan de Kickersbloem in Hellevoetsluis. De brand was fel en zorgde voor forse rookontwikkeling. Vanwege de rook werd een NL-Alert verstuurd. Een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!