Gewonde bij brand Oosterstraat Krimpen aan den IJssel

dinsdag 14 april 2015 20:19

De brandweer van Krimpen en Capelle aan den IJssel zijn om 19:00 opgeroepen voor een brand aan de Oosterstraat Krimpen aan den IJssel. Hier stond een woning in de brand.

Bij de brand heeft een jongen veel rook ingeademd, deze is door de hulpdiensten opgevangen tot de ambulancedienst aanwezig was. De jongen is voor verdere controle overgebracht met rook intoxicatie naar het ziekenhuis. De brand was snel onder controle, en betrof een matras in de brand. De brandweer heeft de woning met een overdrukventilator geventileerd. De brandweer heeft de woning overgedragen aan de politie deze op stichting salvage gaat wachten voor verdere hulpverlening aan de gedupeerde bewoners.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

 

 

IMG_0942 IMG_0945 IMG_0947 IMG_0949 IMG_0954 IMG_0956 IMG_0958 IMG_0961

 

 

 

 

 

0 reacties

Gewonde bij brand Oosterstraat Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer van Krimpen en Capelle aan den IJssel zijn om 19:00 opgeroepen voor een brand aan de Oosterstraat Krimpen aan den IJssel. Hier stond een woning in de brand.

Bij de brand heeft een jongen veel rook ingeademd, deze is door de hulpdiensten opgevangen tot de ambulancedienst aanwezig was. De jongen is voor verdere controle overgebracht met rook intoxicatie naar het ziekenhuis. De brand was snel onder controle, en betrof een matras in de brand. De brandweer heeft de woning met een overdrukventilator geventileerd. De brandweer heeft de woning overgedragen aan de politie deze op stichting salvage gaat wachten voor verdere hulpverlening aan de gedupeerde bewoners.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

 

 

IMG_0942 IMG_0945 IMG_0947 IMG_0949 IMG_0954 IMG_0956 IMG_0958 IMG_0961

 

 

 

 

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!