Gewonde bij brand Oosterstraat Krimpen aan den IJssel

0

De brandweer van Krimpen en Capelle aan den IJssel zijn om 19:00 opgeroepen voor een brand aan de Oosterstraat Krimpen aan den IJssel. Hier stond een woning in de brand.

Bij de brand heeft een jongen veel rook ingeademd, deze is door de hulpdiensten opgevangen tot de ambulancedienst aanwezig was. De jongen is voor verdere controle overgebracht met rook intoxicatie naar het ziekenhuis. De brand was snel onder controle, en betrof een matras in de brand. De brandweer heeft de woning met een overdrukventilator geventileerd. De brandweer heeft de woning overgedragen aan de politie deze op stichting salvage gaat wachten voor verdere hulpverlening aan de gedupeerde bewoners.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

 

 

IMG_0942 IMG_0945 IMG_0947 IMG_0949 IMG_0954 IMG_0956 IMG_0958 IMG_0961