woensdag, januari 27, 2021

GEZOCHT: Laffe dader die meisje (15) stoeptegel in gezicht gegooid heeft Ringbaan-West Tilburg

Een 15-jarig meisje kreeg zaterdagavond 11 april 2015 om 23.55 uur op de Ringbaan-West in Tilburg een stoeptegel in haar gezicht gegooid. Ze zat bij een vriendinnetje (16) achterop de fiets toen, iets voorbij de Ahausstraat aan de overkant van friettent de Smikkelaar, een jonge man uit het niets de stoeptegel gooide.

De meisjes fietsten vanaf de Lage Witsiebaan, op de Ringbaan-West langs de school de Rooi Pannen. Het fietsende meisje werd tegen haar arm geraakt. Het meisje achterop kreeg de stoeptegel vol in het gezicht. Ze was direct bewusteloos en is meteen naar het ziekenhuis gebracht. Ze is weer bij bewustzijn, maar heeft zware verwondingen opgelopen: onder andere een zwaar gekneusde nek, grote verwondingen in haar gezicht en een gebroken neus. Het is heel moeilijk te begrijpen voor haar waarom iemand dat bij haar heeft gedaan.

Dader
De dader is een blanke man van begin 20 jaar, 1.80 a 1.85m lang met blond of donkerblond haar, hij had een petje op en droeg een donkere jas met capuchon, donkere trainingsbroek en mogelijk sportschoenen. Hij is rond middernacht waarschijnlijk van de Ringbaan West lopend verdwenen richting de Rooi Panne, en mogelijk nog gezien op de Nassaustraat ter hoogte van het Beatrixhof.

Vernieling
Diezelfde man heeft mogelijk tien minuten daarvoor, op de Kwaadeindstraat met een stoeptegel een auto vernield. Dat is amper 200 meter van de plek waar de meisjes zijn aangevallen. De motorkap en vooruit zijn verbrijzeld, zijramen ingeslagen en er is een hakenkruis ingekrast. Het lijkt ook alsof de tekst White Power in de auto is gekerfd. De man is daarna weggelopen richting de Ringbaan waar de meisjes werden aangevallen.

Vragen
Wie is er op zaterdagavond 11 april 2015 om 23.55 uur getuige geweest van het gooien van een stoeptegel in het gezicht van een meisje (15) op de Ringbaan-West?
Wie heeft er informatie over de dader, mogelijk aan de hand van het signalement?
Wie heeft de dader op zijn vlucht gezien?
Wie is er getuige geweest van de vernieling van een auto op de Kwaadeindstraat?
Wie heeft de dader daarna zien weglopen?

Reacties
– Zeeland West-Brabant: 0800-6070 (gratis)
– Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

BRON + foto’s: Politie.nl

Tilburg 01
Tilburg 02
Tilburg 03
Tilburg 04
Tilburg 05
Tilburg 06
Tilburg 07
Tilburg 08

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg