zondag, januari 24, 2021

Gewonde pizzabezorger na schietpartij Molecatensingel Rotterdam

Bij een schietpartij in de Molecatensingel, dichtbij de Duinbekedam in Rotterdan is in de nacht van dinsdag op woensdag een pizzabezorger man  zwaar gewond geraakt. Een pizzabezorger had daar net zijn bestelling afgeleverd. Buiten werd de bezorger door twee mannen benaderd en werd er op hem geschoten.

Ter plaatse troffen agenten een man met schotwonden aan. Hij is met verwondingen in het bovenlichaam naar het ziekenhuis gebracht, waar hij direct geopereerd is. De politie is direct gestart met een klopjacht op de daders. De politie kamde de omgeving nog uit, maar trof de daders niet meer aan.

De politie heeft een plaats delict gemaakt zodat medwerkers van de forensische opsporing diverse sporen kunnen veiligstellen. Eventuele getuigen van het incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 en vragen naar de afdeling RTO van de politie Rotterdam of meld misdaad anoniem via 0800-7000

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg