Middel brand penitiaire inrichting Krimpen aan den IJssel

woensdag 15 april 2015 16:01

De brandweer van Capelle en Krimpen aan den IJssel zijn woensdagmiddag opgeroepen voor een gebouwbrand in de penitiaire inrichting aan de van der Hoopstraat. De meldkamer van de brandweer heeft kort erna opgeschaald naar “middel brand” waarmee de officier van dienst brandweer is mee gaan rijden naar de locatie.

Bij de aanrijdende brandweer eenheden werd er gemeld dat er rook in het gebouw aanwezig was.  De brandweer was een klein half uurtje bezig met de inzet. Kort voor de melding gebouwbrand werd de brandweer ook al gealarmeerd voor een automatische brandmelding, deze is door penitiaire inrichting afgemeld.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0972 IMG_0975 IMG_0987 IMG_0988 IMG_0991

 

0 reacties

Middel brand penitiaire inrichting Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

De brandweer van Capelle en Krimpen aan den IJssel zijn woensdagmiddag opgeroepen voor een gebouwbrand in de penitiaire inrichting aan de van der Hoopstraat. De meldkamer van de brandweer heeft kort erna opgeschaald naar “middel brand” waarmee de officier van dienst brandweer is mee gaan rijden naar de locatie.

Bij de aanrijdende brandweer eenheden werd er gemeld dat er rook in het gebouw aanwezig was.  De brandweer was een klein half uurtje bezig met de inzet. Kort voor de melding gebouwbrand werd de brandweer ook al gealarmeerd voor een automatische brandmelding, deze is door penitiaire inrichting afgemeld.

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0972 IMG_0975 IMG_0987 IMG_0988 IMG_0991

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!