maandag, januari 25, 2021

Ambulancedienst Zuid Holland Zuid ontvangt 1080 troostberen

De ambulancedienst Zuid-Holland-Zuid deed enkele weken geleden een oproep: zij waren door hun voorraad troostberen heen. Via Social Media werd om sponsoren gevraagd. De reacties waren overweldigend: vele regionale bedrijven hebben enkele ‘Goodbears’ gedoneerd. Een troostbeer biedt de jongste patiëntjes van de ambulancedienst troost wanneer er iets naars is gebeurd.

Totaal verbluft
Het duurde niet lang voor de ambulancedienst overspoeld werd met donaties voor nieuwe troostberen. Coördinator Jacco van Wingerden zegt totaal verbluft te zijn door het groot aantal reacties op de oproep. In totaal zijn er 1080 nieuwe troostberen geschonken. Deze zullen worden verdeeld over de ambulanceposten in Dordrecht, Zwijndrecht, Klaaswaal, Papendrecht en Meerkerk. Naar verwachting is de ambulancedienst de komende drie jaar voorzien van voldoende troostberen.

Foto’s: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

DSC_2225
DSC_2252
DSC_2256
DSC_2260

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg