Schietpartij Dadeltuin Rotterdam IJsselmonde

donderdag 16 april 2015 15:30

De politie kreeg om even voor de klok van 14:30 uur een melding dat er drie schoten zijn gehoord door buurtbewoners van een mogelijke schietpartij aan de Dadeltuin in Rotterdam IJsselmonde.

Hierop zijn direct meerdere politie eenheden ter plaatse gegaan. Ter plaatse zijn tijdens het eerste onderzoek door agenten hulzen aangetroffen. Tot nu toe is er nog geen sprake van één of meerdere slachtoffers. De politie is gelijk met een buurtonderzoek gestart om meer informatie te krijgen. Tevens is men ook gelijk begonnen met een tactisch- en sporenonderzoek door de Forensische Opsporing (FO) en heeft men een onderzoek met de politiehond gedaan.

Getuigen
Mocht u iets gezien of gehoord hebben neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met M op 0800-7000.

Foto’s: IJsselmondenieuws

dadeltuin-1
dadeltuin-2

 

1 Reactie

  1. kees

    dadeltuin..

Schietpartij Dadeltuin Rotterdam IJsselmonde
Schrijver:

 

 

De politie kreeg om even voor de klok van 14:30 uur een melding dat er drie schoten zijn gehoord door buurtbewoners van een mogelijke schietpartij aan de Dadeltuin in Rotterdam IJsselmonde.

Hierop zijn direct meerdere politie eenheden ter plaatse gegaan. Ter plaatse zijn tijdens het eerste onderzoek door agenten hulzen aangetroffen. Tot nu toe is er nog geen sprake van één of meerdere slachtoffers. De politie is gelijk met een buurtonderzoek gestart om meer informatie te krijgen. Tevens is men ook gelijk begonnen met een tactisch- en sporenonderzoek door de Forensische Opsporing (FO) en heeft men een onderzoek met de politiehond gedaan.

Getuigen
Mocht u iets gezien of gehoord hebben neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met M op 0800-7000.

Foto’s: IJsselmondenieuws

dadeltuin-1
dadeltuin-2

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!