VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Date:

Share post:

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien naar het meisje. Haar pleegmoeder ontdekte dat het meisje weg was op donderdagochtend 16 april. De avond ervoor, rond 22:00, was ze nog thuis, in haar woning aan de Reigerhof. De politie heeft het team dat de vermissing sindsdien onderzoekt, vandaag uitgebreid tot zo’n 20 rechercheurs en is een Team Grootschalig Onderzoek gestart.

Sylvana is 13 jaar maar heeft de verstandelijke vermogens van een jonger kind. Op de dag van haar verdwijning droeg ze waarschijnlijk een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een zwarte spijkerbroek en grijze nep Uggs.

- Advertisement -

Via social media en Burgernet heeft de politie het publiek opgeroepen om naar het meisje uit te kijken. Daarbij is ook haar foto verspreid. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en sprak de politie met diverse mensen in de omgeving van het meisje. Helaas heeft het onderzoek tot nu geen spoor van het vermiste meisje opgeleverd.

Weet u waar Sylvana is of heeft u haar sinds donderdagochtend 16 april nog ergens gezien? Bel dan 112. Heeft u andere informatie die van belang kan zijn, bel dan 0900-8844.

UPDATE: 23:03 uur
De politie heeft vanavond de sinds donderdag 16 april vermiste Sylvana uit Rozenburg veilig aangetroffen op een adres in Voorburg. Ze is overgebracht naar een veilige plek. De politie gaat met haar in gesprek om te achterhalen wat er de afgelopen dagen gebeurd is. Er zijn twee aanhoudingen verricht, een man uit Delft en een vrouw uit Voorburg. Beide personen zijn bekenden van het meisje. Politie bedankt alle mensen die de laatste dagen massaal naar Sylvana uitkeken. Gelukkig is ze veilig aangetroffen. Nu verder onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd