dinsdag, januari 19, 2021

Brand in sloopwoningen Leembruggenstraat Hillegom

Zaterdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Leembruggenstraat in Hillegom. Ter plaatse was er brand ontstaan in een sloopwoning op de 1e etage wat uiteindelijk is overgeslagen naar het dak van de woning.

De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen waarna ze direct begonnen zijn met het blussen van de brand. Na ongeveer een half uur heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand omdat de brand zich mogelijk zou uitbreiden in het dak van naastgelegen woningen. Hierdoor is een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. De brandweer had na enige tijd de brand onder controle. Bij de brand kwam de nodige rookontwikkeling vrij.

De politie gaat er vanuit dat brandstichting de oorzaak van de brand is aangezien er in de Leembruggenstraat geen nutsvoorzieningen aanwezig zijn. De gehele Leembruggenstraat is al enige tijd afgesloten omdat hier sloopwoningen staan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_5970
IMG_5972
IMG_5975
IMG_5977
IMG_5989
IMG_5994
IMG_5996
IMG_5997

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg