Dode in uitgebrande auto De Jonge van Zwijnsbergenstraat Helvoirt

zondag 19 april 2015 09:58

Helvoirt – De brandweer heeft tijdens een blussen van een autobrand in een woonwijk een dode man of vrouw aangetroffen. De brandweer kreeg omstreeks half acht een melding van een voertuigbrand in de De Jonge van Zwijnsbergenstraat. Tijdens het blussen troffen zij het stoffelijk overschot aan.

De politie heeft de omgeving afgezet en is een groot onderzoek begonnen naar de toedracht van het incident. Het is nog niet bekend of het om een man een vrouw gaat. De politie komt later met een persbericht naar buiten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in uitgebrande auto De Jonge van Zwijnsbergenstraat Helvoirt
Schrijver:

 

 

Helvoirt – De brandweer heeft tijdens een blussen van een autobrand in een woonwijk een dode man of vrouw aangetroffen. De brandweer kreeg omstreeks half acht een melding van een voertuigbrand in de De Jonge van Zwijnsbergenstraat. Tijdens het blussen troffen zij het stoffelijk overschot aan.

De politie heeft de omgeving afgezet en is een groot onderzoek begonnen naar de toedracht van het incident. Het is nog niet bekend of het om een man een vrouw gaat. De politie komt later met een persbericht naar buiten.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!