woensdag, januari 27, 2021

Verdachte gewond na schot door politie Van Bleiswijkstraat Den Haag

Afgelopen middag is omstreeks 15:30 uur een 24-jarige Roemeen gewond geraakt bij een schietincident in een woning aan de Van Bleiswijkstraat te Den Haag.

De politie was door omwonende gealarmeerd omdat de man voor overlast zorgde. Bij aankomst van de politie maakte de man een verwarde en dreigende indruk. De ter plaatse gekomen agenten hebben direct poolshoogte genomen. In de betreffende woning troffen zij een verwarde man van Roemeense afkomst. Om de situatie onder controle te brengen zag één van de agenten zich genoodzaakt om een gericht schot te lossen. Hierbij is de man in zijn been geraakt en met spoed door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een plaats delict afgezet, zoals gebruikelijk als er letsel ontstaat door politievuur zal de Rijksrecherche onderzoek doen naar het incident. Forensische Opsporingg (FO) van een andere politie eenheid heeft ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Dit gebeurd standaard door een andere eenheid als de politie geschoten heeft om de onafhankelijkheid te waarborgen.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg