dinsdag, januari 19, 2021

Politieagent gewond bij aanhouding Zwijndrecht

Zwijndrecht – Een agent is zaterdagavond rond half negen gewond geraakt tijdens de aanhouding van een 26-jarige Dordtenaar. De politie kwam af op een melding van huiselijk geweld in de Rembrandtstraat te Zwijndrecht. De vechtersbaas was echter niet meer in huis maar achter op een parkeerplaats. De man zette het op een lopen toen de agenten arriveerden.

Een snelle politieman kreeg de Dordtenaar snel te pakken maar kwam daarbij ten val en raakte gewond aan zijn gezicht. Tijdens de worsteling die ontstond beet de verdachte de agent aantal keer in zijn armen. De verdachte kon daarna ontkomen. Op de W Snelliusweg kon hij alsnog worden aangehouden. De politie moest daarvoor pepperspray gebruiken. De agent moest voor behandeling naar de huisartsenpost.

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg