Rookmelder verraadt brand in flatwoning Peter Zuidlaan Waddinxveen

Date:

Share post:

De brandweer in Waddinxveen werd vannacht rond één uur opgeroepen voor een rookmelder welke af zou gaan in een woning aan de Peter Zuidlaan in Waddinxveen. Ter plaatse bleek er inderdaad spraken van een brandje. Hierop werd ook opgeschaald naar middelbrand waarna de brandweer van Gouda ook ter plaatse kwam.

In de woning bleek iets van een deken of kussen in de brand geraakt te zijn waardoor een rookmelder was afgegaan. Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen. Wel werd er middelbrand gemaakt aangezien de bewoonster de rokende woning weer was binnen gegaan. Zij is door het personeel van de opgeroepen ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Stichting Salvage is ter plaatste gekomen voor de afhandeling van de schade.

Foto’s en tekst : Marco van Bemmel

Middelbrand Waddinxveen (4) Middelbrand Waddinxveen (5) Middelbrand Waddinxveen (7) Middelbrand Waddinxveen (1) Middelbrand Waddinxveen (2) Middelbrand Waddinxveen (3)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd