zondag, januari 24, 2021

Man (42) aangehouden na bedreigen politieagenten met hooivork in Zijldijk

Afgelopen nacht is een 42-jarige man uit het Groningse Zijldijk aangehouden na dat hij het nodig vond om twee agenten te bedreigen met een hooivork.

De politie was kort voor dat ze bij de man kwamen bij een vrouw wonende aan de Prinses Margrietstraat te Uithuizermeeden geweest. De aanleiding van dit politiebezoek was dat de vrouw in kwestie bedreigd zou zijn door de later 42-jarige aangehouden man.

Ondanks dat de vrouw geen aangifte tegen de man wilde doen zijn de agenten naar het adres van de man in Zijldijk gegaan voor een bemiddelend gesprek. Hier was de man blijkbaar niet van gediend en heeft hierop de agenten bedreigd met een hooivork.

De agenten hebben hierop via de meldkamer om assistentie gevraagd welke zij hebben gekregen van onder andere een hondengeleider van de politie. Hierna kon de man worden aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. Vandaag zal de man door de recherche worden gehoord en de betrokken politieagenten hebben aangifte gedaan van de bedreiging.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg