vrijdag, januari 22, 2021

GEZOCHT: Dader van diefstal tas uit fietstas Delft

Vanuit de fietstas van een vrouw die even een boodschapje ging doen, werden begin maart een paar dure enkellaarsjes gestolen. De diefstal staat op beeld en de recherche is op zoek naar informatie over de verdachte.

Op woensdag 4 maart omstreeks 18:35 uur plaatste de vrouw haar fiets voor de Plus supermarkt aan de Bikolaan. In haar fietstas zat een tas met de schoenen. Op de camerabeelden is te zien dat er een man en vrouw aan komen fietsen. De vrouw gaat eveneens de supermarkt in. De man neemt vervolgens de tas met schoenen uit de fietstas weg. Na de diefstal zijn de man en de vrouw naar de Plus aan de Foreestweg in Delft gefietst. Omdat alleen de man de diefstal pleegt, is de vrouw waarmee hij naar de Bikolaan kwam, onherkenbaar gemaakt.

Vragen
Kent of herkent u de man op de camerabeelden, neem dan contact op met de recherche in Delft via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel M. via 08007000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Tipformulier

Foto: Politie eenheid Den Haag

150421_team_diefstal-schoenen-delft

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg