maandag, januari 25, 2021

Scooterdieven gepakt na Facebook bericht, politiehelikopter en Skwibus succesvol ingezet Librije Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden op verdenking van heling, dan wel diefstal van een schakel-brommer. De eigenaar kwam 15 april tot de ontdekking dat de scooter was gestolen vanaf zijn woning in de wijk Oostgaarde eveneens in Capelle aan den IJssel. Hij vertelde het aan een kennis, die vervolgens op onderzoek uit ging. Die zag tot zijn stomme verbazing een Facebook-bericht waarin de scooter werd aangeboden.

De politie werd in kennis gesteld, en de twee gingen alvast op onderzoek uit. Na een korte klopjacht door het Skwibus-Team en de Politiehelikopter konden de twee scooterdieven worden aangehouden in een appartementencomplex aan de Librije in Capelle aan den IJssel. De scooter werd er eveneens teruggevonden. De eigenaar heeft de scooter kunnen starten en vervolgens weer mee kunnen nemen. De scooter was gestolen door het slot te forceren.

Foto’s : Redactie Nieuws op Beeld

FMS_7251kl FMS_7247kl

FMS_7233kl FMS_7239kl FMS_7249kl FMS_7250kl

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg