Kleine brand in woning Graaf Egmondstraat Oud-Beijerland

woensdag 22 april 2015 21:07

Oud Beijerland – De brandweer moest woensdagmiddag met spoed uitrukken naar de Graaf Egmondstraat voor een kleine brand in de keuken van een woning. Ter plaatse was er sprake van een brandende vaatwasser wat voor rook in de woning zorgde.

De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Wel liep de keuken door de brand schade op. De bewoners zijn ter plaatse nagekeken op klachten als rookinhalatie. Zij hoefden echter niet naar het ziekenhuis. Na de brand is de woning geventileerd. Stichting Salvage zal voor de schade afhandeling zorgen.

Foto’s : Dave Minderman

AgA5W-axxtzzSke1dhJehjxkW-eOu-leGt-O2atSmWrG AtKqLVPuyCvIVvY9wRhhCQhMTG08AKWE9zOSnuexM36P AvVc2LxTu_hgP4TFUAmfLbspDYsE38_Ai6PC3hWyM-oF AsGPauAgwzk45u8uOq5UsrBsLtGAdnxwv7Kxpp9Lw88b

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kleine brand in woning Graaf Egmondstraat Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

Oud Beijerland – De brandweer moest woensdagmiddag met spoed uitrukken naar de Graaf Egmondstraat voor een kleine brand in de keuken van een woning. Ter plaatse was er sprake van een brandende vaatwasser wat voor rook in de woning zorgde.

De brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen. Wel liep de keuken door de brand schade op. De bewoners zijn ter plaatse nagekeken op klachten als rookinhalatie. Zij hoefden echter niet naar het ziekenhuis. Na de brand is de woning geventileerd. Stichting Salvage zal voor de schade afhandeling zorgen.

Foto’s : Dave Minderman

AgA5W-axxtzzSke1dhJehjxkW-eOu-leGt-O2atSmWrG AtKqLVPuyCvIVvY9wRhhCQhMTG08AKWE9zOSnuexM36P AvVc2LxTu_hgP4TFUAmfLbspDYsE38_Ai6PC3hWyM-oF AsGPauAgwzk45u8uOq5UsrBsLtGAdnxwv7Kxpp9Lw88b

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!