Man 85 jaar rijdt met scootmobiel de singel in Da Costasingel Capelle aan den IJssel

donderdag 23 april 2015 15:06

Donderdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een kleine hulpverlening aan de Da Costasingel met de PC Boutensingel. Hier was een 85-jarige man met zijn scootmobiel de singel ingereden. Passerende voorbijgangers hebben de man uit de sloot gehaald en naar huis gebracht voor een warme douche.

Omstanders hebben nog geprobeerd de scootmobiel uit het water te trekken, wat niet lukte. Een duiker van de brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de scootmobiel uit de singel gehesen. De brandweerlieden hebben de scootmobiel bij de man weer thuis gebracht.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0537 IMG_0538 IMG_0544 IMG_0553 IMG_0573

 

0 reacties

Man 85 jaar rijdt met scootmobiel de singel in Da Costasingel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Donderdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een kleine hulpverlening aan de Da Costasingel met de PC Boutensingel. Hier was een 85-jarige man met zijn scootmobiel de singel ingereden. Passerende voorbijgangers hebben de man uit de sloot gehaald en naar huis gebracht voor een warme douche.

Omstanders hebben nog geprobeerd de scootmobiel uit het water te trekken, wat niet lukte. Een duiker van de brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de scootmobiel uit de singel gehesen. De brandweerlieden hebben de scootmobiel bij de man weer thuis gebracht.

 

Foto’s: Jeroen van Zomeren

 

IMG_0537 IMG_0538 IMG_0544 IMG_0553 IMG_0573

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!