vrijdag, juni 25, 2021
16.4 C
Rotterdam
vrijdag 25 juni 2021

Handhaving vindt man in zwaar verwaarloosde woning Reigerlaan Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel –  Na overlast- en zorgmeldingen heeft Handhaving vanmiddag een instap gedaan in een woning aan de Reigerlaan. Buren en familie hadden hun zorgen geuit over onder andere de leefomstandigheden van de bewoner. Bij het onderzoek van Handhaving waren onder andere Havensteder, Buurtkracht en de Politie aanwezig. Na het openen van de woning werd de bewoner in ernstig verwaarloosde toestand aangetroffen.

De man had dringend medische hulp nodig en is overgebracht naar het ziekenhuis. Handhaving heeft het onderzoek in de woning vervolgens voortgezet en de familie in kennis gesteld. Gezamenlijk zijn eerste maatregelen genomen om de vervuilde woning te laten reinigen om overlast te stoppen. Daarnaast wordt onderzocht hoe passende zorg voor de man kan worden opgestart.

Buren maken het verschil
Veel mensen die in een verwaarloosde woning zitten of de nodige medische zorg nodig blijken te hebben, hebben vaak niet tot nauwelijks contact met familie. Iedereen leeft tegenwoordig behoorlijk op zichzelf. Het is echter een goed idee om eens te kijken hoelang uw buurman of buurvrouw al een geruime tijd niet meer gezien is. Steeds vaker worden deze mensen te laat ontdekt. Zo staan er geregeld berichten in de kranten dat mensen al jaren lang overleden in een woning liggen. U kunt verdachte situaties herkennen aan volle brievenbussen of stank uit de woning. Schroom niet en bel bij twijfel altijd 112 of handhaving van uw gemeente.

https://twitter.com/HVCapelle/status/591618404290846721/

Related Articles

Bekir E. veroordeeld voor moord op Hümeyra (16), 20 jaar cel en TBS

0
Rotterdam - Het gerechtshof in Rotterdam heeft de 34-jarige Bekir E. in hoger beroep veroordeeld...

Bankstel in brand in kelderboxen Schakerlo Rotterdam

0
Rotterdam - Rond half negen heeft korte tijd brand gewoed in de kelderboxen van een...

Para-vliegtuig maakt noodlanding naast snelweg A50 bij Apeldoorn

0
Apeldoorn - Een vliegtuig is vrijdagmorgen in een sloot naast de A50 bij Apeldoorn terechtgekomen...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Hof doet uitspraak in zaak-Rotterdamse scholiere Hümeyra

Hof doet uitspraak in zaak-Rotterdamse scholiere Hümeyra [...]

Bvo Feyenoord bevestigt: Het is een publiek object

Bvo Feyenoord bevestigt: Het is een publiek object [...]

Directie Feyenoord krijgt de kat in het stadhuis

Directie Feyenoord krijgt de kat in het stadhuis [...]

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord

Weer beveiliging bij stadhuis bij gesprek over Feyenoord [...]

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt

Aboutaleb: schending mensenrechten is nogal een verwijt [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
7,991VolgersVolg