32e Beatrixrun motortoertocht door regio Rotterdam en Midden Delfland

0

De Oranjevereniging van Pijnacker heeft weer de jaarlijks terugkerend motortoertocht georganiseerd. Dit onder begeleiding van de verkeershandhavingsteam van de politie eenheid Den Haag en vele honderden vrijwilligers. 

Ruim honderd zijspanmotoren reden mee aan de tocht, met in de zijspan een verstandelijke gehandicapte passagiers. De passagiers vermaakte zich kosteloos en hadden veel plezier aan de tocht. Rond het middaguur kwam de tocht aan de bij de van Ghentkazerne van het korps mariniers in Rotterdam. Waar de toertocht werd onthaald door een blaaskapel, en ook voor de inwendige mens gezorgd werd. In de middag was de tweede deel van de tocht richting Pijnacker.

Foto’s en video  Jeroen van Zomeren

IMG_0455 IMG_0459 IMG_0464 IMG_0476 IMG_0494 IMG_0502 IMG_0511 IMG_0527 IMG_0539 IMG_0549