woensdag, januari 27, 2021

Jongen (17) in woning aan de Blokfluit Rotterdam overvallen

Zaterdagavond 25 april is in zijn eigen woning aan de Blokfluit te Rotterdam een 17-jarige jongen overvallen. Bij deze overval is hij niet gewond geraakt.

Gisteravond omstreeks 23:10 uur zag het slachtoffer ineens twee onbekende mannen in zijn huis. Toen de daders het slachtoffer zagen hebben ze hem gelijk vastgegrepen en tegen de grond gewerkt en onder bedreiging van vuurwapens vastgebonden en mishandeld. De daders hebben bij deze overval uiteindelijk maar een klein geldbedrag buit gemaakt.

Nadat de daders vertrokken waren wist het slachtoffer zich uiteindelijk te bevrijden en de politie in te lichten. Waar de daders naar toe zijn gevlucht en of ze hierbij enig vervoersmiddel hebben gebruikt is tot nu toe onbekend. Ondanks een zoektocht in de omgeving door meerdere politie eenheden zijn er geen daders aangetroffen.

Signalement
Beide daders waren lichtgetint. Dader 1 wordt geschat tussen de 50 en 60 jaar met grijs stekelhaar. Verder had hij een ongeschoren gezicht met grijze stoppels. Hij heeft een normaal postuur met klein bierbuikje en droeg een spijkerbroek met blauwe schoenen met witte strepen. Van dader 2 is helaas geen signalement beschikbaar.

Getuigen
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u één of misschien beide daders voor of na de overval gezien ? Herkent u op basis van het signalement één van de daders dan vraagt de politie u om deze informatie met hen te delen. Mocht u iemand over deze overval hebben horen praten dan krijgt de politie deze of andere informatie hoe klein die ook maar mag zijn ook graag van u. U kunt bellen naar 0900-8844 en vraag dan naar de afdeling RTO (Regionaal Team Overvallen) van de politie eenheid Rotterdam. Blijft u liever anoniem bel dan met M op 0800-7000.

Foto: Joëy Heijstek

IMG_2117

Related Articles

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg