woensdag, oktober 27, 2021
13.6 C
Rotterdam
woensdag 27 oktober 2021

Jongen (17) in woning aan de Blokfluit Rotterdam overvallen

Zaterdagavond 25 april is in zijn eigen woning aan de Blokfluit te Rotterdam een 17-jarige jongen overvallen. Bij deze overval is hij niet gewond geraakt.

Gisteravond omstreeks 23:10 uur zag het slachtoffer ineens twee onbekende mannen in zijn huis. Toen de daders het slachtoffer zagen hebben ze hem gelijk vastgegrepen en tegen de grond gewerkt en onder bedreiging van vuurwapens vastgebonden en mishandeld. De daders hebben bij deze overval uiteindelijk maar een klein geldbedrag buit gemaakt.

Nadat de daders vertrokken waren wist het slachtoffer zich uiteindelijk te bevrijden en de politie in te lichten. Waar de daders naar toe zijn gevlucht en of ze hierbij enig vervoersmiddel hebben gebruikt is tot nu toe onbekend. Ondanks een zoektocht in de omgeving door meerdere politie eenheden zijn er geen daders aangetroffen.

Signalement
Beide daders waren lichtgetint. Dader 1 wordt geschat tussen de 50 en 60 jaar met grijs stekelhaar. Verder had hij een ongeschoren gezicht met grijze stoppels. Hij heeft een normaal postuur met klein bierbuikje en droeg een spijkerbroek met blauwe schoenen met witte strepen. Van dader 2 is helaas geen signalement beschikbaar.

Getuigen
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u één of misschien beide daders voor of na de overval gezien ? Herkent u op basis van het signalement één van de daders dan vraagt de politie u om deze informatie met hen te delen. Mocht u iemand over deze overval hebben horen praten dan krijgt de politie deze of andere informatie hoe klein die ook maar mag zijn ook graag van u. U kunt bellen naar 0900-8844 en vraag dan naar de afdeling RTO (Regionaal Team Overvallen) van de politie eenheid Rotterdam. Blijft u liever anoniem bel dan met M op 0800-7000.

Foto: Joëy Heijstek

IMG_2117

Related Articles

21-jarige verdachte aangehouden na schietpartij Schietbaanlaan Rotterdam (video)

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag 26 oktober een 21-jarige verdachte aangehouden naar aanleiding van...

Cocaïne ter waarde van bijna 40 miljoen euro in beslag genomen in Rotterdamse haven

0
Opnieuw is er een forse hoeveelheid cocaïne in beslag genomen in de Rotterdamse haven. Ditmaal...

Agenten trekken wapens op Koningslaan Rotterdam bij controle voertuig

0
Rotterdam - Dinsdag 26 oktober heeft de politie aan het begin van de middag een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest

Tentenkamp verder uitgebreid voor Halloweenfeest [...]

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam

Schietpartij op de Schietbaanlaan in Rotterdam [...]

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex

C.N.A. Looslaan krijgt toch appartementencomplex [...]

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen

Bouwwethouder vindt nieuw gaatje voor 28 woningen [...]

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes'

Rotterdam geeft clubs 'kadootjes' [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,072VolgersVolg