vrijdag, januari 15, 2021

Oranjenacht Stadsplein Capelle aan den IJssel gezellig druk met Raffaëla Paton en Frédérique Spigt

Capelle aan den IJssel – Zaterdagavond was er op het Stadsplein in Capelle de jaarlijkse Oranjenacht. Er waren diverse artiesten die een optreden gaven op het plein. Met als slotact Rockwolf met Frederique Spigt en Martin van der Starre.

Om 20:00 uur begon het feest op het plein. Met de band Levy Joe die al sinds 1966 een rijke podiumervaring hebben, werden er jaren 60 en 70 nummers gezongen. De tweede act van de avond was van Raffaëla Paton de winnares van Idols, ze gaf een swingende show weg en zong zelfs een lekker nummer tussen het publiek.

Rockwolf was de slotact van de avond
De band nam speciale gasten mee als Frédérique Spigt en Martin van de Starre. Voor Frédérique Spigt was het een speciale avond in Capelle ze speelde samen met haar broer. Tussen de acts door was DJ Jarnoo aan het draaien en daar gingen de voetjes lekker mee van de vloer. De Oranjenacht was gezellig druk en een groot succes met een heel Stadsplein vol met feestvierders.

Handhavers van de gemeente Capelle aan den IJssel, politie eenheid Rotterdam district IJsselland met ondersteuning van de politie te paard en beveiligers waren aanwezig om alles in de gaten te houden. Er deden zich voor zover bekend geen noemenswaardige incidenten voor op het plein. Het evenement was omstreeks 01:00 uur ten einde.

Update 01:35 uur
Na afloop werd het toch nog onrustig  bij het evenement op het Stadsplein één persoon is aangehouden voor het verstoren van de openbare orde door Handhaving en de politie.

 

 

 

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0706 IMG_0719 IMG_0734

IMG_0749

IMG_0754 IMG_0778 IMG_0818 IMG_0844 IMG_0845 IMG_0852 IMG_0874 IMG_0880IMG_0873

 

 

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,197FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg