Politie pakt vier woninginbrekers op na inbraak Bermweg Capelle-Schenkel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag vier woninginbrekers weten aan te houden. Het viertal had ingebroken in een woning aan de Bermweg  maar was ontdekt. De getuige belde direct de politie die met diverse wagens ter plaatse kwam. 

Agenten zagen twee verdachte personen die volledig aan het signalement voldeden. De twee zette het vervolgens op een lopen maar konden in een achtertuin aan de Ericastraat worden aangehouden. Twee Hagenaren van 19 en 24 jaar konden worden aangehouden.

- Advertisement -

Omdat er bij het incident ook een voertuig was weggereden, werd het opgegeven kenteken in het ANPR-systeem ingevoerd. Een camera op de A13 gaf een hit en direct gingen andere voertuigen weer op pad. In een auto werden nog twee Hagenaren aangehouden. Twee mannen van 20 en 27 jaar konden worden ingerekend.

Na onderzoek bleek dat de mannen in meerdere woningen hebben ingebroken. Dit was onder andere aan de Bermweg, Rozensingel en de Haagwinde.

Vraag van de Recherche ???
De buit van de inbraak werd niet bij de verdachten terug gevonden. De politie vermoedt dat zij deze in de buurt van de woning hebben weggegooid of verstopt. Treft u in de omgeving Bermweg, Haagwinde, Rozensingel spullen aan die van diefstal afkomstig zouden kunnen zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie. Ook als u iets verdacht heeft gezien, komen wij graag met u in contact. De politie is met name op zoek naar mensen die tussen zondag 18:00 uur en maandag 02:00 uur een zwarte Renault Clio met daarin vier Noord-Afrikaanse mannen heeft gezien. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000.

CDm0L-HWEAAoLto

https://twitter.com/politieRdam_O/status/592702961937227776/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...