zaterdag, januari 16, 2021

Politie pakt vier woninginbrekers op na inbraak Bermweg Capelle-Schenkel

Capelle aan den IJssel – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag vier woninginbrekers weten aan te houden. Het viertal had ingebroken in een woning aan de Bermweg  maar was ontdekt. De getuige belde direct de politie die met diverse wagens ter plaatse kwam. 

Agenten zagen twee verdachte personen die volledig aan het signalement voldeden. De twee zette het vervolgens op een lopen maar konden in een achtertuin aan de Ericastraat worden aangehouden. Twee Hagenaren van 19 en 24 jaar konden worden aangehouden.

Omdat er bij het incident ook een voertuig was weggereden, werd het opgegeven kenteken in het ANPR-systeem ingevoerd. Een camera op de A13 gaf een hit en direct gingen andere voertuigen weer op pad. In een auto werden nog twee Hagenaren aangehouden. Twee mannen van 20 en 27 jaar konden worden ingerekend.

Na onderzoek bleek dat de mannen in meerdere woningen hebben ingebroken. Dit was onder andere aan de Bermweg, Rozensingel en de Haagwinde.

Vraag van de Recherche ???
De buit van de inbraak werd niet bij de verdachten terug gevonden. De politie vermoedt dat zij deze in de buurt van de woning hebben weggegooid of verstopt. Treft u in de omgeving Bermweg, Haagwinde, Rozensingel spullen aan die van diefstal afkomstig zouden kunnen zijn, vragen wij u contact op te nemen met de politie. Ook als u iets verdacht heeft gezien, komen wij graag met u in contact. De politie is met name op zoek naar mensen die tussen zondag 18:00 uur en maandag 02:00 uur een zwarte Renault Clio met daarin vier Noord-Afrikaanse mannen heeft gezien. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000.

CDm0L-HWEAAoLto

https://twitter.com/politieRdam_O/status/592702961937227776/

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg