maandag, januari 25, 2021

GEZOCHT: Dader van overval Domino’s pizza Zoetermeer 16 april 2015

Een nog onbekende man overviel donderdag 16 april de Domino’s Pizza aan de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer. Hier bedreigde de man de vijf aanwezige medewerkers met een wapen.

De man kwam even voor 22.00 uur de zaak binnen en liep direct richting de kassa’s. er waren op dat moment geen klanten in de zaak. De overvaller bedreigde de assistent manager en de vier medewerkers die op dat moment aanwezig waren. De man eiste geld en ging er even later met een geldbedrag vandoor in de richting van de Dunantstraat. De politie werd gealarmeerd en hoewel agenten een groot onderzoek startten in de buurt, werd er niemand meer aangetroffen. De politie zoekt getuigen.

Signalement
De verdachte is een donker getinte man van 25 à 30 jaar oud. Hij is kaal, ongeveer 1.75 m. à 1.85 m. lang en heeft een fors postuur. Hij droeg donkere kleding en sportieve zwarte schoenen, vermoedelijk van het merk Adidas. De man sprak vloeiend Nederlands.

Vragen
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Foto’s: Politie Den Haag

overval-domino-zoetermeer-1
overval-domino-zoetermeer-2
overval-domino-zoetermeer-3
overval-domino-zoetermeer-4

Related Articles

Ongeregeldheden in Rotterdam-Zuid en Centrum, meerdere aanhoudingen verricht

0
Rotterdam - Een groep van in totaal zo'n 100 jongeren is maandagavond omstreeks 19.00 uur...

Auto te water door vergeten handrem Bermweg Capelle aan den Ijssel

0
Capelle aan den IJssel - Op de Bermweg is maandagmorgen een auto te water geraakt....

Beschietingen op woning mogelijk waarschuwing vanuit Criminele circuit Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den Ijssel - De politie houdt er rekening mee dat de beschietingen op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg