woensdag, januari 27, 2021

Man klapt vol op betonnen pilaar en raakt gewond Tweelingenstraat Rotterdam (video)

Rotterdam – Een automobilist is in de nacht van maandag op dinsdag behoorlijk gewond geraakt na een flink éénzijdig ongeval in de Tweelingenstraat. De man reed door een nog onbekende oorzaak op een behoorlijke snelheid volop een betonnen pilaar waar woningen op rusten.

De klap was zo hard dat de man met zijn hoofd de vooruit raakte. Hij raakte dan ook behoorlijk gewond aan zijn hoofd. Door de airbags mag de man van geluk spreken dat hij er zelf nog uit kon stappen. De auto van de man was volledig verwoest en de onderdelen van het voertuig lagen meters verderop.

De brandweer kwam ter plaatse om de gelekte vloeistoffen op te vangen. Zij hebben daarvoor speciaal zand gestrooid. De man werd buiten de auto gestabiliseerd en is naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de man op de paal is gereden is niet bekend. Mogelijk heeft de bestuurder te veel gedronken. Een bloedafname zal dit nog verder uitwijzen.

Video : Wendy van Viegen

Foto’s : Jeffrey Jacobs

FMS_7481kl FMS_7482kl FMS_7485kl FMS_7487kl FMS_7488kl FMS_7491kl FMS_7492kl

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg