Vrouw Patrick Lodewijks trainer Feyenoord om het leven gekomen na ongeval op snelweg A2 Eindhoven

woensdag 29 april 2015 13:01

Eindhoven – Bij een ongeluk ter hoogte van knooppunt de Hogt is woensdagmorgen één persoon om het leven gekomen. Omstreeks half negen ontstond er een ongeval tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen. Met spoed kwamen er diverse hulpdiensten ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. Echter kwam alle hulp te laat want het slachtoffer overleed aan de verwondingen door ongeval. Naast het dodelijk slachtoffer raakten er nog eens drie personen gewond.

De gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De snelweg werd in verband met het ongeval afgesloten waardoor er flinke files ontstonden. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Ook moeten reizigers richting Eindhoven Airport rekening houden met forse vertragingen.

Het slachtoffer dat bij het ongeval op de A2 om het leven is gekomen, is volgens Omroep Brabant de vrouw van ex-PSV-speler en thans Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks. Dit nieuws verklaart waarom de training van Feyenoord woensdag in Rotterdam geen doorgang vond.

Bron BD.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw Patrick Lodewijks trainer Feyenoord om het leven gekomen na ongeval op snelweg A2 Eindhoven
Schrijver:

 

 

Eindhoven – Bij een ongeluk ter hoogte van knooppunt de Hogt is woensdagmorgen één persoon om het leven gekomen. Omstreeks half negen ontstond er een ongeval tussen twee personenvoertuigen en een vrachtwagen. Met spoed kwamen er diverse hulpdiensten ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden. Echter kwam alle hulp te laat want het slachtoffer overleed aan de verwondingen door ongeval. Naast het dodelijk slachtoffer raakten er nog eens drie personen gewond.

De gewonden zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De snelweg werd in verband met het ongeval afgesloten waardoor er flinke files ontstonden. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. Ook moeten reizigers richting Eindhoven Airport rekening houden met forse vertragingen.

Het slachtoffer dat bij het ongeval op de A2 om het leven is gekomen, is volgens Omroep Brabant de vrouw van ex-PSV-speler en thans Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks. Dit nieuws verklaart waarom de training van Feyenoord woensdag in Rotterdam geen doorgang vond.

Bron BD.nl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!