Vrouw gewond na ernstig ongeval tussen twee voertuigen Hoofdweg Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is donderdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval tussen twee voertuigen op de kruising Hoofdweg met de Capelseweg. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen, de brandweer rukte uit voor een mogelijke beknelling, hiervan bleek geen sprake te zijn.

Na het ongeval is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, medewerkers van Handhaving Capelle aan den IJssel hebben samen met de politie het verkeer op de drukke kruising geregeld.

Foto’s : Joëy Heijstek | Handhaving Capelle aan den IJssel

DSC_6132 DSC_6133 DSC_6134 DSC_6135 DSC_6136 DSC_6137 DSC_6138 DSC_6139 DSC_6140 CD3BwieWAAEfz06

- Advertisement -

Gerelateerd