dinsdag, januari 26, 2021

Man (27) overleden na schietpartij Corverstraat Rotterdam

Rotterdam Aan de Corverstraat heeft er vrijdag op zaterdagnacht een schietpartij plaatsgevonden. Het 27-jarige slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. Hulpdiensten waaronder het mobiel medische team hebben de persoon nog geprobeerde te reanimeren maar dit mocht niet meer baten.

De politie doet een onderzoek in de Corverstraat en omgeving. Aan de 1e Schansstraat is door de politie de auto van het slachtoffer gevonden. Vermoedelijk is slachtoffer van de auto 1e Schansstraat naar de Corverstraat gelopen en daar in elkaar gezakt. Van de dader ontbreekt nog elk spoor.

Update 01:40 uur

De politie laat weten dat het  vermoedelijk niet om een schietincident gaat maar een steekincident, dit blijkt uit de verwondingen die op de persoon gevonden zijn. Het sporenbeeld van dit incident moet dit nog uitwijzen. Aankomende uren vindt er onderzoek plaats.

Getuige gezocht

De politie vraagt getuigen van dit incident te melden, bel de politie 0900-8844

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg