zaterdag, januari 16, 2021

Flinke brand ontstaan door hennepkwekerij in loods Transportweg Bergambacht

Bergambacht – Vanavond rond 19:15 werd brandweer Bergambacht opgeroepen voor een industriebrand op de Transportstraat in Bergambacht.  Ter plaatse bleek er in een bedrijf een flinke brand te woeden. De brandweer heeft een deur geforceerd om binnen te kunnen komen.

Hierna is een roldeur opengemaakt waarna de brand kon worden geblust. Ondertussen zochten andere brandweermensen naar de brandhaard. Dit bleek achter een ‘dubbele muur’ te zijn. Bij het openbreken van deze muur kwam men erachter dat zich hier een hennepkwekerij bevond. Waarschijnlijk is de brand ook in die ruimte ontstaan.

De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen waarna de politie het verder zal overnemen en een onderzoek zal starten. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De buurpanden aan beide zijde van het beteffende pand werden continu gecontroleerd op overslag maar voor zover bekend bleven deze, buiten wat glasschade, gespaard.

Foto’s: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

image

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg