dinsdag, januari 19, 2021

Grote brand in matrassenbedrijf Hagenweg Vianen

Vianen – In een bedrijf dat matrassen recyclet heeft in de nacht van zaterdag op zondag een flinke brand gewoed. Omstreeks vier in de ochtend ging er een brandmelder af in het pand aan de Hagenweg waarna de brandweer ter plaatse kwam. Toen bleek dat er een flinke brand was ontstaan in de matrassen in het bedrijf.

Op sommige moment kwam het vuur door het dak van het pand heen. Dit ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Omwonenden die aangesloten zijn bij NL-alert kregen een sms met het advies om ramen en deuren gesloten te houden. Volgens een woordvoerder van de brandweer kwamen er naast de gebruikelijke stoffen geen giftige stoffen vrij. Het duurde even voor de brand was geblust. Want in eerste instantie was de brand moeilijke te lokaliseren. Er vielen geen gewonden.

 

Related Articles

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg