dinsdag, januari 19, 2021

Man aangehouden na mogelijke schietpartij Hillelaan Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden in verband met zijn mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij. Omstreeks half drie werd er bij de politie een melding gemaakt van een mogelijke schietpartij in de Paul Krugerstraat. Agenten gingen ter plaatse en stelden een onderzoek in. Van de mogelijke verdachte was een signalement opgegeven. Agenten zagen hem voorbij een café aan de Hillelaan rijden en zette de achtervolging in.

De man kreeg een stopteken en werd doormiddel van een BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) uit de auto gepraat. Zijn handen werden in papieren zakken gedaan om eventuele kruitsporen te behouden. Zijn auto is in beslag genomen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De politie onderzoekt of het schietincident iets te maken heeft met een mogelijke overval op het café.

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg