dinsdag, januari 26, 2021

Onweersbuien en windstoten verstoren bevrijdingsdag

Landelijk – Bezoekers van de diverse bevrijdingsfestivals moeten morgen rekening houden met behoorlijk slecht weer. Er worden in de latere ochtend vanuit het westen zware onweersbuien verwacht. Daarbij kunnen er windstoten ontstaan tot 80km/u.

De buien kunnen gepaard gaan met hagel en intensieve regenval. Daarnaast is er kans op onweer. Het wordt tussen de buien door wel lekker warm. De temperaturen zullen variëren tussen de 19 en 23 graden. De organisatoren van festivals zullen continu op de hoogte worden gehouden door hun eigen weermannen.

In het oosten worden de meeste zware buien verwacht. Diverse Festivals zijn verlaat. Zo start het Festival Absolutley Fresh op het Campusterrein van Universiteit Twente pas om 15.00 uur in plaats van 12.00 uur. De organisatie heeft laten weten om uit veiligheidsoverwegingen tot dit besluit te komen.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg