zaterdag, januari 23, 2021

Team Paraatheid houdt verdachte brandstichtingen Markthal Rotterdam aan

Rotterdam – De politie van Den Haag en het Team Paraatheid van de eenheid Rotterdam hebben woensdagmorgen een 20-jarige Hagenaar aangehouden voor betrokkenheid van de brandstichtingen in de kraam van de Tropicahal, van begin maart in de Rotterdamse Markthal. De politie liet vanmorgen weten dat hij wordt verdacht van brandstichting. Diverse rechercheurs kwamen hem na een uitgebreid onderzoek op het spoor.

Op 3 maart ontstond er na een kleine explosie een brand in de marktkraam. Dit zorgde voor flink wat schade aan de kraam, maar ook voor overlast in het gebouw. Het incident gebeurde terwijl de Markthal was geopend voor het publiek. De politie besteedde veel aandacht aan de zaak. Er waren ook goede beelden van de man beschikbaar. Of dit hem uiteindelijk de das om heeft gedaan is niet bekend.

DSC_5850kl

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg