vrijdag, januari 22, 2021

Vrachtwagenchauffeur ramt voertuig Rijkswaterstaat op vluchtstrook A67 Hapert

Hapert – Een vrachtwagenchauffeur heeft woensdagmorgen omstreeks 08.00 uur vlakbij de Belgische grens ter hoogte van parkeerplaats de Beerze een voertuig van Rijkswaterstaat geramd. De auto van de weginspecteur stond langs de weg op de vluchtstrook een incident af te handelen. De vrachtwagenchauffeur reed vermoedelijk half op de vluchtstrook en ramde het voertuig van de inspecteur.

De vrachtwagen kantelde na het ongeluk en de chauffeur kwam bekneld te zitten. Ook de weginspecteur raakte gewond en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de vrachtwagenchauffeur eraan toe is, is nog onbekend. Het is niet bekend of er ook sprake was van een rood kruis. Door het ongeluk was de rijbaan geruime tijd gesloten. De politie heeft een sporenonderzoek gestart om de toedracht te achterhalen.

Related Articles

Traumahelikopter geland voor medische noodsituatie in Nieuwerkerk aan den IJssel

0
Nieuwerkerk aan den IJssel - Het Mobiel Medisch Team is vrijdagmiddag omstreeks 13.30 uur ter...
ornament bruiloftstaart

Hoffelijk gebaar bruidegom leidt tot inname rijbewijs

0
Rotterdam - De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een net getrouwde man. De bruidegom...

Straatrace op Weena eindigt in brokken

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg