Politie achtervolgd “naakte” man in auto in Drunen

donderdag 7 mei 2015 22:23

Drunen – Een niet hedendaagse melding heeft de Drunensepolitie donderdagavond flink bezig gehouden. Een weggebruiker had de politie gebeld nadat hij een naakte man in een rode auto had zien rijden. Agenten gingen erop af en wist de naaktrijder al snel te traceren.

Ze gaven hem een stopteken om het aan te spreken, echter koos hij ervoor om er vol gas vandoor te gaan. Een wilde achtervolging met meerdere politievoertuigen was het resultaat. De man gaf zich echter niet zomaar gewonnen waardoor agenten besloten om hem van de weg te drukken.

De auto kwam in de berm tot stilstand waarna hij kon worden aangehouden. Waarom de man naakt rondreed is niet bekend. Mogelijk verkeerde hij in verwarde toestand.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie achtervolgd “naakte” man in auto in Drunen
Schrijver:

 

 

Drunen – Een niet hedendaagse melding heeft de Drunensepolitie donderdagavond flink bezig gehouden. Een weggebruiker had de politie gebeld nadat hij een naakte man in een rode auto had zien rijden. Agenten gingen erop af en wist de naaktrijder al snel te traceren.

Ze gaven hem een stopteken om het aan te spreken, echter koos hij ervoor om er vol gas vandoor te gaan. Een wilde achtervolging met meerdere politievoertuigen was het resultaat. De man gaf zich echter niet zomaar gewonnen waardoor agenten besloten om hem van de weg te drukken.

De auto kwam in de berm tot stilstand waarna hij kon worden aangehouden. Waarom de man naakt rondreed is niet bekend. Mogelijk verkeerde hij in verwarde toestand.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!