woensdag, januari 27, 2021

Politiehelikopter zoekt mee naar vermiste meisjes in de wijk Buytenwegh Zoetermeer

Zoetermeer – De politiehelikopter heeft donderdag de politie op de grond ondersteund met het zoeken naar drie vermiste meisjes in de Zoetermeerse wijk Buytenwegh. De meisjes van 5, 7, en 8 jaar oud waren als vermist opgegeven toen ze niet thuis waren gekomen. Veel politieagenten gingen op zoek naar het drietal.

Op de grond werd er door meerdere eenheden gezocht. Ook de politiehelikopter zocht mee wat voor veel bekijks zorgden bij de bewoners. Niet veel later werden de drie meisjes in goede gezondheid aangetroffen en herenigd met hun ouders. Waar zij waren is niet bekend gemaakt.

Geen Burgernet melding
Voor de vermissing van deze meisjes in geen Burgernet-melding gemaakt. Waarom dat niet is gebeurd kon nog geen antwoord op woorden gegeven. Burgernet wordt normaliter ingezet om vermiste personen of verdachten op te sporen. Een burger die is aangemeld bij Burgernet krijgt dan een melding op zijn smartphone om uit te kijken naar deze personen.

Related Articles

33 arrestaties na onrust in Rotterdam West en Zuid, rustig in Prins Alexander en Capelle aan den IJssel

0
Rotterdam - De vierde avond van de avondklok is in Rotterdam veel rustiger verlopen dan...

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,259FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg