Man zwaargewond afgevoerd na aanrijding met bestelbus Da Costasingel Hazerswoude Rijndijk

Date:

Share post:

Vanmorgen omstreeks 11:10 uur is er een ernstig ongeval gebeurd op de Da Costasingel in Hazerswoude Rijndijk. Ter plaatse bleek een persoon aangereden te zijn door een bestelbus. Hij raakte door het ongeval zwaargewond.

Vanwege de ernst van het letsel is ook het trauma team opgeroepen. Het trauma team is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen en heeft medische assistentie verleend aan het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed vervoert naar het ziekenhuis. Omdat het ongeval vlakbij een winkelstraat is gebeurd trekt het veel bekijks. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een gedeelte van de omgeving van het incident is afgesloten voor het verkeer.

- Advertisement -

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_6370
IMG_6373
IMG_6375
IMG_6388
IMG_6399
IMG_6412
IMG_6413
IMG_6415
IMG_6416
IMG_6417
IMG_6418

- Advertisement -

Gerelateerd